Різновиди крана маніпулятора: як правильно обрати техніку

Якщо є необхідність у перевезенні товару, то завжди є необхідність у його розвантаженні. А для цього потрібно використовувати спеціальне обладнання та машини. Сьогодні цей процес значно спрощено, оскільки з’явилася можливість купити кран-маніпулятор в Україні та встановити його на базу практично будь-якого вантажного автомобіля. Однак перед тим, як обрати та купити кран-маніпулятор, необхідно визначитися з тим, який саме тип машини вам потрібен, та дізнатись найбільш важливіші її специфіки та класифікацію.

Сьогодні на українському ринку або в компанії RHINO Trucks Trade можна купити кран-маніпулятор із L-подібною конструкцією або Z-подібною конструкцією стріли. Окрім цього, сам кран може бути обладнаний вантажно-захоплюваними механізмами з приводом або без нього. Приводні механізми гідравлічні. Саме обладнання може витримувати різну ступінь навантажень, тож необхідно підібрати та купити кран-маніпулятор, який буде відповідати вашим потребам.

Оскільки техніка відрізняється своїми конструкційними особливостями, необхідно зрозуміти їхні переваги та недоліки. Купити кран-маніпулятор із Z-подібною конструкцією вигідно буде тим компаніям, де розвантаження товару відбувається на маленькій площі. Завдяки конструкційним особливостям стріли є можливість доставляти вантажі у важкодоступні місця через наявні перешкоди. Також раціонально використовувати цей тип спецтехніки для роботи з великогабаритними вантажами. Що стосується недоліків такого крана-маніпулятора, то це досить висока складність проведення вантажно-розвантажувальних робіт поблизу будівель та можливість перевантаження.

Що стосується L-подібного крана маніпулятора, то основна його характеристика – це характеристика лебідки. Якщо ви плануєте купити кран маніпулятор цього типу, то необхідно знати його найбільші переваги – це висока вантажопідйомність на великих вильотах, плавність і точність спускання вантажів. Однак, основним недоліком такого крана маніпулятора є нескладна конструкція стріли, що обмежує перевезення високих вантажів. Тому найкраще це купити кран-маніпулятор L-подібного типу для проведення вантажно-розвантажувальних робіт з невеликими, але важкими вантажами. В любому випадку купити маніпулятор вам допоможуть спеціалісти компанії, до якої ви звернетесь за допомогою. Обирайте надійного та якісного виробника, щоб бути впевненим у придбаній техніці.

editors editors

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *